fcb.portal.reset.password

Munir, en un partit Juvenil B de la temporada 2011/2012.

Fa tres anys que va arribar al Club i des d'un principi el jove davanter madrileny d’ascendència marroquina ha demostrat tot el seu potencial golejador. No és un ‘9’ a l'ús, però combina perfectament en totes les posicions d’atac. Es mou amb intel·ligència en qualsevol posició i això és el que el fa letal quan agafa una pilota dins l’àrea. Els seus gols ostenten el sentit plàstic del jugadors que juguen a passar-ho bé; a gaudir posant la pilota on millor escau sense gaire esforç i molt de talent.

Munir el Haddadi va començar la seva singladura al FC Barcelona la temporada 2011/2012 al Juvenil B. Ja va destacar a la davantera amb anotacions espectaculars i ben definides. Des de fora de l’àrea, o de falta, però sempre demostrant una gran visió tàctica i sentit d’equip. L’any passat va alçar el títol de la UEFA Youth League amb el juvenil A, després de batre el Benfica a la final. Un gol memorable de Munir des del mig camp va certificar el 3-0 definitiu.

L’èxit i l'efectivitat amb l’equip Juvenil li van obrir la porta del segon equip del Barça. Com a professional, amb el B va marcar quatre gols en onze partits oficials. Quatre dianes en les quals va desplegar tot el seu olfacte golejador: un estrany talent natural per trobar porta des de posicions impossibles. Gols de vaselina, xuts des de fora de l’àrea o definicions tàctiques de primer nivell. Simplement, Munir. Un jugador amb un depurat sentit del gol.

Munir, però, té clar que és jugador del Barça B encara que gaudeix de moments únics:

Tornar a dalt