PSG, Ajax i APOEL, rivals del FC Barcelona a la Lliga de Campions 2014/15

PSG, Ajax i APOEL, rivals del FC Barcelona a la Lliga de Campions 2014/15

Els de Luis Enrique, enquadrats al grup F de la lligueta de la Champions, es veuran les cares amb el PSG i l’Ajax, dos conjunts amb jugadors i tècnics amb passat blaugrana El Barça s’enfrontarà per primer cop a l’APOEL de Nicòsia

El Fòrum Grimaldi de Mònaco ha estat un any més l’escenari del sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions. Sota l’atenta mirada del vicepresident esportiu Jordi Mestre i el director esportiu Andoni Zubizarreta, s’ha anat sortejant el quadre d’aquesta lligueta de la Champions en què el FC Barcelona ha quedat enquadrat dins el grup F. La sort ha portat el París Saint-Germain, l’Ajax d’Amsterdam i l’APOEL de Nicòsia al grup del Barça en aquesta primera fase de la Lliga de Campions 2014/15. Una competició que arrencarà el 16 de setembre i acabarà el 6 de juny amb la final que es jugarà a l’Estadi Olímpic de Berlín.

Dos vells coneguts i una estrena

Dos històrics d’Europa, el PSG i l’Ajax, tornaran a trepitjar el Camp Nou. I ho faran en poc temps ja que tots dos conjunts s’han enfrontat al Barça en els últims dos anys. La temporada passada els blaugranes es van enfrontar per primer cop en partit oficial a l’Ajax. Per tant, els blaugranes tornen a repetir rival a la fase de grups un any després. Al Camp Nou el FC Barcelona va guanyar per 4 a 0, però a la tornada l’equip que dirigeix l’exblaugrana Frank de Boer es va endur el partit gràcies a un 2-1 a l’Amsterdam Arena. El París Saint-Germain també és un vell conegut a la Champions darrerament. De fet, fa dues temporades, la 2012/13, els dos conjunts es van veure les cares als quarts de final de la Lliga de Campions. El Barça va eliminar-los després de l’empat a dos a l’anada i l’1 a 1 de la tornada. Com en el cas de l’Ajax, al PSG també hi ha vincles blaugrana amb Ibrahimovic, Motta i Maxwell, a la plantilla, i amb Laurent Blanc, a la banqueta.

L’APOEL de Nicòsia tanca el grup F de la Lliga de Campions. Un conjunt amb el qual el Barça mai s’ha vist les cares a Europa. Els de Luis Enrique debutaran a la Champions contra els xipriotes el 17 de setembre al Camp Nou. Aquí es trobaran un vell conegut, Urko Pardo, porter format al planter blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut