fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta, a l'entrenament d'aquesta tarda / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El primer equip de futbol ha completat la primera jornada de doble sessió d’entrenaments a St. George’s Park. A diferència d’aquest matí, Luis Enrique ha dirigit en aquesta ocasió un entrenament amb 24 futbolistes, ja que Sergi Roberto ha fet treball específic. El bon ambient i els somriures han estat molt presents damunt la gespa sobretot a l’inici de la sessió, quan el cos tècnic ha preparat tot un seguit de jocs amb la pilota.

Dimecres només hi haurà una única sessió preparatòria, que començarà a les 10.30 hores. Un cop finalitzi compareixerà en roda de premsa Pedro Rodríguez.

 [[BOTOVERMELL::COMPRA++EL KIT D’ENTRENAMENT DEL FC BARCELONA::http://store.nike.com/es/es_es/pw/entrenamiento-fcb/1z13suhZd6m?CP=EUNS_BARCANEW_TRAINING ::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Fotògraf per un dia

Cada dia un jugador de la plantilla agafa la càmera i fa una fotografia que es publica a l’Instagram del FC Barcelona mostrant els seus dots com a fotògraf. Aquest dimarts ha estat Xavi qui ha agafat la càmera, i dilluns va ser Pedro. Qui serà dimecres? Ho pots descobrir a instagram.com/fcbarcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();