fcb.portal.reset.password

Els mitjans d'arreu del món han informat sobre el rècord de Messi

En el futur, Lionel Messi podrà escriure un almanac sobre com trencar tots els rècords existents en un camp de futbol. Sobre com convertir el talent en història; i el futbol, en una llegenda que tots els mitjans del món volen descriure. Alguns es queden sense paraules abans dels 74 gols que l'argentí ha aconseguit en Lliga de Campions. D'altres, se les enginyen per trobar la idea adequada per definir el geni del de Rosario.

Al cap de pocs minuts del xiulet final del partit que va enfrontar el Barça contra l'Apoel a Nicòsia, la premsa internacional va fer-se ressò de la notícia. Messi, amb tres gols, havia superat els famosos 71 gols de Raúl. Els 74 gols marcats pel blaugrana van centrar l'atenció de mitjans com NY Times, The Guardian, Clarín, Daily Mail, Telegraph, L'Equipe, la BBC o CNN.

"La culminació de quatre dies extraordinaris", destaca l'anglès Telegraph. "Una altra fita en la carrera d'un dels més grans jugadors de la història del futbol", asseguren des de l'edició americana del web de la CNN. El tabloide britànic Daily Mail es remunta en el temps, posant èmfasi en "els anys que l’argentí ha estat referent en l'atac blaugrana". Messi ha estat "l'estrella dels catalans durant gairebé una dècada", una cosa a l'abast de molt pocs, recalca.

Una nit memorable per a Messi

The Washington Post, el diari propietat de Jeff Bezzos, el magnat d'Amazon, subratlla la reacció del Club a Twitter, col·locant els tuits llançats des del nostre compte en anglès a la peça de la notícia. "L'equip de Messi celebra el nou rècord", escriuen a propòsit dels continguts elaborats per explicar els detalls d'aquesta efemèride històrica. "Una nit memorable per a Messi" i per al futbol europeu, titulen a l'edició internacional de 'Fox Sports'.

The Guardian Data Blog, la bitàcola de dades de la capçalera de Londres, trasllada la informació del rècord des de l'àmbit esportiu a l'anàlisi rigorosa dels números de somni de l'astre argentí. Amb gràfic i estadístiques, demostren per què Messi és un jugador d'un altre planeta.

Un novembre amb gust d'eternitat

Les pàgines rosades de la Gazzeta dello Sport eleven la figura de Messi a la categoria de llegenda: "Champions, el rècord de Messi val una llegenda", escriuen en el títol d'una galeria del partit que publiquen en l'edició digital. La premsa francesa també glorifica la figura de l'atacant. El rotatiu L'Express escriu: "Un novembre amb gust d'eternitat". 'L'Équipe' proclama en la mateixa línia: "Aquest mes de novembre es mantindrà amb un gust d'eternitat per al quàdruple Pilota d'Or". I Le Fígaro es pregunta: "¿Un rècord pot desmereixe'n un altre? Quan el teu nom és Lionel Messi, sí ".

Segons Die Welt, el diari alemany de referència, assegura que el nou rècord és "massa espectacular". I el web del semanari teutó 'Speigel' recorda una dada important: "Cap altre futbolista professional ha estat tan reeixit". I el Frankfurter Allgemeine assegura que els 74 gols a la Champions "afegeixen" a la carrera de Messi "el terme superlatiu".

El Senyor Rècord

La premsa llatinoamericana tampoc ha escatimat elogis. Clarín, un dels diaris més influents del món, despatxa el tema de la forma més explicativa possible. "Messi es converteix en l'únic màxim golejador de la història del torneig europeu", escriuen. I l'esportiu 'Olé' titula: "El Senyor Rècord". Perquè "si calgués buscar-li un sinònim a la paraula rècord o marca, no hi ha dubtes que Messi seria l'elecció més adequada. Perquè aquest extraterrestre del futbol no troba límits ". I LaNacion.com afegeix: "Messi es va rescabalar amb un hat-trick".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();