El partit a Ginebra, en dades

Deu dels onze jugadors que van sortir de titulars eren del primer equip Iniesta, Bartra i Montoya van ser els tres jugadors que van lluir el braçal de capità contra el Nàpols

El partit a Ginebra, tot i la derrota, va deixar bones sensacions a Luis Enrique. A continuació repassem algunes de les dades del matx contra el Nàpols.

• Claudio Bravo va fer el seu debut com a blaugrana a Ginebra. El xilè és el quart jugador del primer equip que s’ha estrenat amb el Barça aquest estiu, després de Ter Stegen, Mathieu i Rakitic.
  • No era el primer cop que Bravo jugava a l’Stade de Geneve. Ara fa un any, el setembre del 2013, va disputar un amistós amb Xile contra Espanya. Va acabar 2-2.
  • Només el xilè i Martín Montoya van disputar els 90 minuts. A Niça l’únic futbolista que va jugar tot el partit va ser el porter Marc-André ter Stegen. A Huelva, cap jugador va disputar el matx sencer.
  • A Ginebra 10 dels 11 titulars eren jugadors del primer equip. Només Munir, que va tenir dues clares ocasions de gol, representava el Barça B.
  • El FC Barcelona, en canvi, va acabar el partit amb quatre jugadors del primer equip (Bravo, Montoya, Sergi Roberto i Deulofeu) i set del B (Bagnack, Samper, Ié, Halilovic, Grimaldo, Adama i Sandro).
  • Iniesta va arrencar el partit com a capità. Un cop substituït, el braçal el va lluir Bartra fins que va deixar el camp. Montoya va ser el tercer i últim blaugrana a ser capità a Ginebra.
  • El primer equip va lluir la primera equipació corresponent a la temporada 2014/15 per primer cop. Tant a Huelva com a Niça l’equip havia jugat amb la segona, de color carmesí.