fcb.portal.reset.password

La primera equipació del FC Barcelona de la temporada 2015/16

El FC Barcelona vestirà la propera temporada un nou primer equipament de Nike en què conegudes franges blaves i granes seran horitzontals, inspirades en les barres horitzontals de les banderes blaugrana que els aficionats onegen els dies de partit al Camp Nou. Les franges horitzontals s’han vist anteriorment als equips de bàsquet, rugbi i atletisme del FCB, però és la primera vegada en la llarga i rica història del Club que l’equip de futbol durà barres horitzontals.

El dimarts 26 de maig ja es podrà comprar la samarreta blaugrana, que estarà disponible a NIKE.COM/FCB i a botigues.

Les quatre franges horitzontals de color grana destaquen sobre un fons blau, un disseny 100% blaugrana per als aficionats del FC Barcelona de tot el món. La senyera s’incorpora al coll de la samarreta. Un rivet groc daurat amb quatre barres vermelles fines envolta la part externa del coll acabat en punta, estilitzat i modern. A la part interna del coll es pot veure el famós lema del club, ‘Més que un club’, el mateix que es mostra amb grans lletres a la graderia del Camp Nou.

La barra de color groc daurat de la samarreta als dos laterals continua als costats dels shorts, que són del color vermell clàssic del FC Barcelona.

Les noves mitges del primer equipament són de color blau amb una barra grana a la part superior, on també es pot veure una àmplia franja de petits xebrons a la zona del panxell, amb el color groc daurat.

Tant per al primer com per al segon equipament, el tipus de lletra exclusiu del FC Barcelona per als noms i els números dels jugadors es modifica, es refina subtilment per a la nova temporada i es fa més nítida i més prima.

[[BOTOVERMELL::INNOVACIÓ I TECNOLOGIA++A LES SAMARRETES::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/detall/noticia/innovacio-i-tecnologia-a-les-samarretes-fcbarcelona::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Nike and FC Barcelona unveil bold new home and... by fcbarcelona

Orgull, passió i història

“Aquests nous equipaments són un homenatge a l'orgull del Club, a la passió dels seus aficionats i al seu increïble historial esportiu”, comenta Martin Lotti, director creatiu de Nike Football. “Els equipaments són el resultat d'una estreta col·laboració entre el FC Barcelona i Nike i reflecteixen una profunda comprensió de la singular importància cultural del Club, així com del nostre compromís compartit per revolucionar l'esport del futbol”.

Tornar a dalt