fcb.portal.reset.password

Amb un Camp Nou a vessar, aquest serà el mosaic per aquest diumenge

Un Camp Nou amb un mosaic sencer per viure el Clàssic. 98.000 cartolines formaran el mosaic que aquest diumenge (21.00 h, Canal +1) realitzaran els aficionats del Camp Nou que vinguin a veure el Clàssic entre el Barça i el Reial Madrid.

Els aficionats presents al Camp Nou seran els encarregats d’alçar les cartolines al cel i rebre els dos equips amb els colors blau, grana i groc en el moment en què entrin al terreny de joc. Les paraules 'Jugadors' i 'Seguidors' estaran a ambdós costats d'una gran samarreta amb el número '12'.

Per realitzar aquest espectacular mosaic es recomana a tots els socis i seguidors del Barça que estiguin ben preparats ja durant l'escalfament per realitzar l'acció més espectacular just abans de començar el partit.

A més, l'esplanada del Camp Nou estarà plena d'activitats per a tota la família. Per al Clàssic, els aficionats que ho desitgin podran fer-se fotografies davant d'un mur amb el lema #johiera perquè puguin guardar un record d'aquest espectacular partit de Lliga. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();