fcb.portal.reset.password

Entrades per a la Supercopa d'Europa

El dimarts 30 de juny, des de les 10 hores, i fins al dimecres 1 de juliol, a les 19 hores, estarà obert el procés per demanar entrades per a la final de la Supercopa d’Europa que es jugarà a Tbilissi contra el Sevilla FC el dia 11 d’agost.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció de Socis del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà d’un total de 2.659 entrades que tindran un preu únic de 14 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (1.808) i les penyes (452). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

El dijous 2 de juliol, possible sorteig

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més peticions que entrades disponibles, el dijous 2 de juliol se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits en un acte a les instal·lacions del Club. Tot seguit, els dies 2 i 3 de juliol el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida de les entrades.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per als socis que hagin de gaudir-les. En el cas de no poder-les recollir, hauran de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que, amb l’autorització corresponent, recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++SUPERCOPA D'EUROPA::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formsupercopa2015.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();