fcb.portal.reset.password

Recull de portades de premsa d'aquest dilluns

Com és habitual, el Clàssic ha tingut una enorme presència a la premsa. Tant en la generalista, compartint espai amb les eleccions a Andalusia, com, evidentment, a l’esportiva. Hi ha un denominador comú: el Barça va fer un cop d’efecte a la Lliga amb el 2-1 al Clàssic. Els mitjans catalans posen èmfasi en els quatre punts de distància resultants, mentre que la madrilenya destaquen les ocasions desaprofitades pels blancs.Per exemple, el diari As apuntava: “Va perdonar i ho va pagar”. En la mateixa línia que Marca: “Tanto perdonar...”. Ho veia des d’un prisma diferent Mundo Deportivo: “Barç+4”. El mateix que Sport (“Cop al Madrid com un campió”) i L’Esportiu (“Cop de líder”).


D’altra banda, El Periódico escrivia en portada: “Cop a la Lliga”. La Vanguardia posava a la seva primera pàgina que “El Barça deixa enrere al Madrid”, mentre que el diari Ara resumia “Mitja Lliga”.

A nivell internacional, el Clàssic s’ha fet forat en portades. Només finalitzar el Clàssic, la premsa digital expressava així el seu punt de vista:

La Gazzetta dello Sport


L'ÉquipeDiario Olé

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();