fcb.portal.reset.password

Leo Messi, durant el partit a Mestalla. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Aquest dimarts el Club presentarà al·legacions a l’acta arbitral davant el Comitè de Competició per la targeta groga a Leo Messi durant el partit amb el València. Cal recordar que el jugador argentí va ser amonestat després de la celebració del gol de Sergio Busquets, en què va rebre l’impacte d’un objecte llançat des de la graderia.

Segons consta a l’acta arbitral del partit redactada per l’àrbitre Fernández Borbalán, Messi va ser amonestat “per endarrerir la tornada al seu terreny de joc, després de la consecució del gol, amb ànim de perdre temps”.

Tornar a dalt