El Brasil diu adéu al Mundial amb la derrota més dura (1-7)

Cinc gols en la primera mitja hora de partit acaben amb les esperances d’una ‘canarinha’ superada de principi a fi per Alemanya Ni Neymar Jr (lesionat) ni Dani Alves (suplent) han participat en la pitjor desfeta brasilera a la història dels Mundials

El Brasil ha dit adéu al Mundial amb una derrota que es recordarà durant dècades. El combinat amfitrió ha caigut per 1-7 a Belo Horizonte contra Alemanya en una semifinal que s’ha resolt en la primera mitja hora de partit. Neymar Jr (lesionat) i Dani Alves (suplent) no han participat en una nit negra per al Brasil.

Un rere l’altre

Els primers minuts de partit no indicaven un desenllaç com el que s’ha acabat produïnt. El Brasil ha saltat a la gespa com en els dies contra Xile i Colòmbia. Intensos, profunds i amb molta fam, empesos per tota l’afició que omplia l’estadi. El gol de Müller, a la sortida d’un córner, ha acabat de cop i volta amb la il·lusió brasilera. Era el minut 11. Només 18 minuts mes tard, el resultat era ja un escandalós 0-5, amb Klose –màxim golejador de la història dels Mundials-, Kroos (2) i Khedira com a nous golejadors.

Vist per sentència

Scolari ha fet dos canvis a la mitja part: Ramires i Paulinho per Fernandinho i Hulk. Löw, en canvi, ha tret Hummels, en una substitució que s’ha fet pensant ja en la final. Dos gols més de Schürrle –que ha entrat per Klose- han posat la cirereta a un partit perfecte dels alemanys, que han desaprofitat el vuitè en una ocasió que ha acabat suposant el gol de l’honor del Brasil, obra d’Oscar.

Al final, 1-7 en una semifinal inoblidable. Alemanya s’enfrontarà diumenge a Holanda o l’Argentina, que aquest dimecres es veuen les cares en la segona final.