El Brasil, amb Alves, guanya i es classifica primer (2-1)

El Brasil, amb Alves, guanya i es classifica primer (2-1)

La canarinha, sense Neymar, s’ha mostrat superior a Veneçuela i jugarà els quarts de la Copa Amèrica contra el Paraguai

El Brasil ha fet els deures i serà als quarts de final de la Copa Amèrica de Xile. Tot i la baixa del sancionat Neymar, s’ha desfet de Veneçuela en el duel decisiu del grup C. 80 minuts han estat seus sense discussió, però acabaria patint.

Els gols de Thiago Silva i Firmino al principi de cada part han decidit a favor de l’equip del blaugrana Dani Alves, que ha jugat els noranta minuts. El lateral ha transmès seguretat defensiva i ha aportat profunditat en atac.

S’ha vist un bon Brasil al primer temps. Amb un futbol desacomplexat, creatiu i ofensiu, s’ha mostrat molt superior a Venezuela. S’avançava tot just al minut 8, amb una rematada letal de Thiago Silva amb la cama dreta a la sortida d’un córner. El perill de la canarinha naixia a les botes de Robinho, el substitut de Neymar. Les ocasions, sobretot a pilota aturada, apareixien en comptagotes.

El porter Baroja preservava les opcions veneçolanes. El segon del Brasil arribava al minut 52, fruit d’una brillant acció de Willian per l’esquerra i la definició de Firmino. Amb el 2-0 el Brasil ha abaixat la intensitat i ha endarrerit les línies davant d’un rival que cremaria els darrers cartutxos. El gol de Miku (min 84) seria insuficient per als interessos de la ‘vinotinto’.

Classificat com a primer de grup, el Brasil se les haurà als quarts de final amb el Paraguai, el dissabte a les 23.30 (hora catalana).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut