fcb.portal.reset.password

 

Només dos equips de les sis grans Lligues europees segueixen sense haver encaixat un sol gol. Són el FC Barcelona i la Juventus, que presenten murs infranquejables en aquest tram inicial de temporada. Els homes de Luis Enrique han superat les cinc primeres jornades de Lliga i la primera de Champions sense treure ni una sola vegada la pilota de dins la seva pròpia porteria. El mateix passa amb la Vecchia Signora, que ha resolt cinc compromisos -quatre de Lliga i un de Champions- amb Gianluigi Buffon imbatut. Tant el Barça com el Juventus colideren les seves respectives Lligues i grups de Champions.

Els principals perseguidors de catalans i torinesos es troben a Itàlia. La Roma i l’Inter han encaixat un únic gol en Lliga, així com el Porto i el Colònia, que va rebre el primer aquest cap de setmana, en el seu cinquè partit a la Bundesliga.

Completen el Top 10 d’equips menys golejats a Europa el Lille francès, el Bayern de Munic i el Borussia Mönchengladbach alemanys i el València, que aquest dijous encara ha de rebre el Còrdova. Tots quatre han rebut dues dianes.

A la Premier League el Southampton és l’equip amb la millor defensa, amb tres gols en contra, després de cinc jornades disputades.

Tornar a dalt