El Barça guanya el premi al Joc Net per quarta temporada consecutiva

El Barça guanya el premi al Joc Net per quarta temporada consecutiva

Els blaugranes, que ja han estat premiats en sis ocasions, són l’equip amb menys sancions i targetes de la temporada L’Athletic Club de Bilbao i la Reial Societat completen el podi d’aquest guardó

El FC Barcelona ha estat premiat, per quarta temporada consecutiva, amb el trofeu ‘Joc Net’ que atorga la Federació Espanyola de Futbol a l’equip amb menys targetes i sancions durant la temporada. A més, a la segona divisió, el Barça B també ha rebut aquesta distinció per tercera temporada consecutiva.

No és el primer cop que el primer equip i el filial reben aquesta distinció, ja que és el tercer curs consecutiu en què tots dos són premiats. El Barça ha obtingut una puntuació de 79 i el podi el completen la Reial Societat (83) i l’Athletic Club (85).

És la sisena vegada que el Barça guanya aquest trofeu ‘Joc Net’ després d’haver-lo aconseguit les temporades 2005/06, 2008/09, 2010/11 2011/12, 2012/13 i 2013/14 i segueix sent l’equip que més cops ha aconseguit aquest guardó des que es va implantar l’any 1998.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut