fcb.portal.reset.password

La segona equipació s'estrenarà a Huelva / FOTO: FCB

El Barça estrenarà la segona equipació a Huelva en el primer partit amistós de la pretemporada / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Aquest dissabte, al Nuevo Colombino de Huelva, hi haurà doble estrena per part del FC Barcelona. En primer lloc s’estrenarà el nou Barça 2014/15 de Luis Enrique, que presenta diverses novetats i cares noves. La novetat més important, però, serà l’estrena de la nova segona equipació, que es va presentar el dia 15 de juliol a la nit. D’aquesta manera, el Barça debutarà a la pretemporada a Huelva, una ciutat que no visita des de l'any 2008, amb la nova samarreta de color carmesí.

L’equipació, ja a la venda

La nova segona samarreta del Barça ja està disponible als dos canals principals de venda del Club. Dimecres es va posar a la venda a través del portal nike.com/fcb, i a partir d’aquest dijous ja estava disponible a l’FCBotiga. L’acollida de la nova samarreta ha estat molt bona, i els aficionats s’han interessat tant en la primera equipació com en la segona.

[[BOTOVERMELL::COMPRA++2a equipació::http://www.nike.com/es/es_es/c/football/fc_barcelona_15?CP=EUNS_BARCASCL_NOTICIA_AWAY::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

La segona samarreta del Barça 2014/15 presenta un coll rodó i és totalment de color carmesí brillant excepte els punys, que representen els blaugranes amb el color grana a la part davantera i el blau a la posterior. A la part posterior interna del coll veiem la bandera catalana, la senyera, entre els habituals colors vermell i blau del FC Barcelona, i aquest detall es repeteix a la part posterior del coll, però amb la paraula ‘Barça’ situada a sota i escrita en color blau amb la tipografia exclusiva del Club. A la part posterior interna del coll veiem una etiqueta amb el lema ‘Més que un club’ i l’any de la fundació del Club, el 1899.

El color carmesí, a més, també serà el protagonista als pantalons i als mitjons. Els nous pantalons són del mateix color carmesí brillant amb una fina franja blava als laterals, mentre que els nous mitjons són de color carmesí brillant amb una franja tonal a la part posterior.

Tornar a dalt