fcb.portal.reset.password

Entrades Copa del Rei

En marxa, a través del lloc web oficial del Club, el procés de sol·licitud de localitats per a la final de la Copa del Rei que es disputarà al Camp Nou contra l’Athletic Club, el pròxim 30 de maig, a les 21.30 hores. Aquest procés estarà obert, fins al dilluns 4 de maig, a les 19 hores.

El procés és exclusiu per als socis del Club i les sol·licituds s’hauran de fer a través d’un formulari en línia disponible a la secció de socis del lloc web www.fcbarcelona.cat. Com és habitual, cada soci podrà fer una única petició d’una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis.

Cal tenir present que per fer la sol·licitud es necessita la clau i el número de soci, que apareix en el carnet del 2015, i quedaran exclosos d’aquest procés els socis sancionats per la Comissió de Disciplina i els socis que no estiguin al corrent de pagament de la quota del 2015.

Enguany no caldrà introduir les dades d’una targeta bancària en el moment de fer la sol·licitud, ja que el cobrament de les entrades es farà un cop els agraciats facin la compra.

El dia 6 de maig, possible sorteig

El dia 4 de maig es tancarà el procés de sol·licituds, i en cas que aquestes superin les entrades disponibles, el dimecres 6 de maig, a les 10 hores, se sortejaran davant de notari. Aquest acte serà públic i se celebrarà a les instal·lacions del Club.

Novetats en el procés de compra ‘on-line’

Els socis agraciats amb entrada podran fer la compra a través del lloc web del Club, entre l’11 i el 15 de maig. La novetat d’enguany és que el procés de compra ‘online’ garantirà a tots els socis agraciats les mateixes opcions en l’assignació de les localitats, ja que des del dia 11 a les 10 hores podran triar les entrades i els preus, consultant directament l’aforament disponible del Camp Nou.

El cobrament íntegre del preu de l’entrada es farà en el moment en què els socis agraciats facin l’elecció i la compra, a través del web del Club.

Per efectuar la compra caldrà disposar del número de clau i el codi personal (PIN) de tos els sol·licitants de la reserva. En el correu de confirmació s’indicarà el dia que hauran de recollir les entrades comprades a les taquilles de l’accés 15. Els dies previstos per la recollida són: 18, 19, 20, 21, 22, 25 i 26 de maig.

Les localitats que no hagin estat comprades, un cop finalitzat aquest primer procés, seran reassignades a les peticions consecutives dels socis a partir del número de tall del sorteig. Aquests seran informats el 20 de maig a través d’un correu electrònic, i els dies 20, 21, 22, 25 i 26 de maig hauran de comprar i recollir la seva entrada a les taquilles de l’accés 15.

Preus entre 40 i 190 euros

Els preus de les entrades per a la final de la Copa del Rei al Camp Nou oscil·laran entre els 40 i els 190 euros. Segons la zona de l’Estadi, els preus van dels 40 als 80 euros (a la zona de la General i Gol Sud), dels 60 als 140 euros (a la zona del Lateral) i dels 120 als 190 euros (a la zona de la Tribuna).

El 85% de localitats, per a socis i penyes

Tal com es va acordar amb la Federació Espanyola de Futbol, cada club finalista disposarà de 37.741 entrades, mentre que la resta de l’aforament de l’Estadi serà per a la Federació Espanyola de Futbol. Les localitats assignades al FC Barcelona s’ubicaran al Gol Sud i, com és habitual, el 85% de les entrades disponibles per a aquesta final, 32.079 entrades, es repartiran entre els socis, 25.664 entrades, i les penyes, 6.415 entrades. El 15% restant, 5.662 entrades, seran per a compromisos esportius i institucionals del Club, i per acords comercials amb els patrocinadors.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++:: https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formfinalcopa2015.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt