El 3-0 sempre ha classificat el Barça a Europa

El 3-0 sempre ha classificat el Barça a Europa

Els cinc precedents anteriors van ser davant el Xakhtar Donetsk, el Hansa Rostoc, l’Àustria de Viena, el Vitoria de Guimaraes i el Legia de Varsòvia

El 3-0 en una anada d’eliminatòria europea és el millor aval per al Barça. Abans del partit amb el Bayern de Munic, el conjunt blaugrana l’havia aconseguit cinc cops en el primer partit d’una ronda continental i sempre el va succeir la seva classificació. Tres precedents van tenir lloc a la Copa d’Europa, un a la Recopa i un altre a la Copa de la UEFA.

Els tres 3-0 anteriors a la Lliga de Campions (antigament Copa d’Europa) van ser a la prèvia de l’edició 2002/03 davant del Legia de Varsòvia, als vuitens de la temporada 1993/94 amb l’Àustria de Viena i als setzens de la 1991/92, contra el Hansa Rostock. Precisament, contra els alemanys, és l’únic dels tres casos en què el Barça no va vèncer la tornada (va perdre per 1-0).

Els altres dos precedents també van concloure amb èxit culer. Un va ser als setzens de final de la Copa de UEFA 1995/96, davant el Vitoria de Guimaraes portuguès, i l’altre, el més antic de tots, en els setzens de la Recopa del curs 1978/79, amb el Xakhtar Donetsk ucraïnès com a rival. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut