Douglas: velocitat i desbordament per la banda dreta

Douglas: velocitat i desbordament per la banda dreta

Douglas Pereira és un lateral dret molt ofensiu que pot ocupar la posició de carriler El brasiler, de 24 anys, ha anotat nou gols en els 170 partits que ha jugat amb el Sao Paulo i el Goiás al Brasil

Douglas Pereira dos Santos (Monte Alegre de Goiás, 6 d'agost de 1990) és un lateral dret amb una vocació molt ofensiva i molt recorregut, la qual cosa li permet ocupar també la posició de carriler. També és un jugador molt incisiu i amb molta velocitat, fet que li permet desfer-se dels seus rivals en l'un contra un i recuperar la seva posició a l'hora de defensar. És un futbolista molt vertical a qui li agrada arribar fins a línies avançades per poder centrar o xutar a porta gràcies a un bon toc de pilota.

Douglas va començar la seva carrera professional al Goiás brasiler, amb el qual va debutar el 20 de juny de 2009 en un empat contra el Gremio en Lliga. Allà hi va jugar durant tres temporades, en les quals va disputar 75 partits entre totes les competicions, en què va anotar cinc gols. Després de destacar al conjunt de la seva ciutat, un dels grans equips brasilers, el Sao Paulo, es va fixar en ell i va decidir obtenir els seus serveis.

Arriba al Sao Paulo

L'11 de febrer de 2012 es va convertir en nou jugador del Sao Paulo, equip en el qual ha militat les últimes tres temporades. Al llarg d'aquestes campanyes ha disputat 95 partits amb l'equip paulista, en els quals ha sumat quatre gols. Allà s'ha pogut veure la versió més polivalent del lateral, ja que també ha ocupat posicions més avançades. En la seva etapa com a jugador del Sao Paulo va obtenir una Copa Sud-americana.

El lateral encara no ha debutat amb l'equip absolut de la selecció brasilera, però sí que va formar part de l'equip que va aconseguir el Sud-americà sub-20 a Veneçuela l'any 2009.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut