Douglas serà presentat divendres com a nou jugador del FC Barcelona

Douglas serà presentat divendres com a nou jugador del FC Barcelona

El jugador brasiler farà la sessió fotogràfica a la porta d’oficines a les 10 del matí, i la roda de premsa de presentació serà a les 19 hores

Douglas Pereira, setè fitxatge del Barça 2014/15, serà presentat aquest divendres com a nou jugador del FC Barcelona. El lateral brasiler, de 24 anys, començarà la seva primera jornada com a blaugrana a les 10 del matí amb la tradicional sessió fotogràfica a la porta de les oficines del Club.

Després de les habituals proves mèdiques, Douglas signarà el seu contracte a la Llotja del Camp Nou a partir de les 18 hores.

Primera imatge al Camp Nou

Un dels moments més esperats de tots els fitxatges és la seva primera imatge sobre la gespa de l’Estadi i ja amb la samarreta blaugrana. En el cas de Douglas Pereira, aquest moment arribarà a les 18.30 hores. Serà l’últim acte just abans de la roda de premsa de presentació, que es farà a partir de les 19 hores a la sala de premsa Ricard Maxenchs i en la qual també hi seran el vicepresident esportiu Jordi Mestre i el director esportiu Andoni Zubizarreta.

La roda de premsa oficial es podrà seguir en directe a Barça TV i per 'streaming' a través de www.fcbarcelona.cat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut