fcb.portal.reset.password

A la venda les entrades de la Copa del Rei per a socis

Aquest dilluns, 11 de maig, a les 9 del matí, els 25.664 socis agraciats amb una entrada per a la final de la Copa del Rei poden començar a comprar-la a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat). Aquest any el procés per adquirir-les és ‘on-line’, la qual cosa permetrà que tots els afortunats amb una entrada tinguin les mateixes opcions en l’assignació de les localitats, ja que podran triar les entrades i els preus, consultant directament l’aforament disponible del Camp Nou. Recordem que l’afició del FC Barcelona estarà situada a la zona sud de l’Estadi. El termini finalitzarà el divendres 15 de maig a les 19 hores.

El Club ha treballat per minimitzar els possibles problemes en cas que hi hagi saturació del sistema de venda d’entrades, sobretot a l’inici del procés. És per això que el mateix sistema generarà una cua d’espera ‘on-line’ i ‘on time’ que anirà informant sobre com evoluciona el temps d’espera.

A l’hora d’efectuar la compra és necessari tenir a mà el número de clau i el codi personal (PIN) de tots els sol·licitants de la reserva. Durant el procés un soci podrà comprar amb una mateixa targeta de crèdit fins a vuit entrades d’altres socis. Els preus de les entrades per a la final de la Copa del Rei al Camp Nou oscil·laran entre els 40 i els 190 euros. Segons la zona de l’Estadi, els preus van dels 40 als 80 euros (a la zona de la General i el Gol Sud), dels 60 als 140 euros (a la zona del Lateral) i dels 120 als 190 euros (a la zona de Tribuna).

[[BOTOVERMELL::INICIA LA COMPRA++::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/entrades-final-copa::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Al correu electrònic que s’ha enviat als socis agraciats se’ls ha comunicat, segons l’ordre de petició, el dia i l’horari en què hauran de recollir les entrades, en cas que finalment adquireixin les localitats. El lloc serà les taquilles situades a l’accés 15, i el procés de recollida es durà a terme els dies 18, 19, 20, 21, 22, 25 o 26 de maig. Els socis no podran apropar-se a retirar les entrades abans del dia que tinguin assenyalat al correu.

Si el 15 de maig, un cop tancat el primer procés de compra d’entrades per part dels socis agraciats, queden localitats que no han estat adquirides, el Club les reassignarà a les peticions consecutives dels socis a partir del número final de tall del sorteig. Aquests seran informats el 20 de maig a través d’un correu electrònic, i els dies 20, 21, 22, 25 i 26 de maig hauran de comprar i recollir la seva entrada a les taquilles de l’accés 15.

De la petició 16.715 a la 588

El dimecres 6 de maig es va celebrar a la sala de premsa del Palau Blaugrana el sorteig públic davant de notari de les 25.664 entrades disponibles per als socis per a la final de la Copa del Rei del Camp Nou, després que el termini de sol·licituds finalitzés amb 61.891 localitats demanades agrupades en 27.470 peticions. Les peticions agraciades van de la 16.715 a la 27.470 i de la 1 a la 588.

Tornar a dalt