fcb.portal.reset.password

Entrades per a la final de la Lliga de Campions

El dilluns 18 de maig, des de les 10 hores, i fins al dijous 21 de maig, a les 19 hores, estarà obert el procés per demanar entrades per a la final de la Lliga de Campions, que es jugarà a l’Estadi Olímpic de Berlín contra la Juventus el dia 6 de juny a les 20.45 hores.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció de socis del lloc web de l'Entitat, www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Per a aquest partit el FC Barcelona disposarà d’un total de 19.550 entrades. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (13.294) i les penyes (3.323). La resta es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Divendres 22 de maig, possible sorteig

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més peticions que entrades disponibles, el divendres 22 de maig se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits, en un acte obert al públic a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou. Tot seguit, entre el 25 i el 26 de maig, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida.

Els preus de les entrades

Com es fa habitualment, en el procés d’inscripció i compra de les entrades per als partits amb possible sorteig, es considera la inscripció una intenció en ferm de compra de l’entrada. Per aquest motiu en el moment de fer la inscripció es demanarà introduir les dades d’una targeta bancària. En cas que sigui assignada l’entrada, es carregarà de manera automàtica l’import mínim de 55 euros, que és l’import de l’entrada més baixa. Els preus de les entrades són els següents: 390 euros (categoria 1), 280 euros (categoria 2), 160 euros (categoria 3) i 70 euros (categoria 4). En totes quatre categories hi haurà localitats amb visibilitat reduïda, que tindran un preu inferior respecte del preu establert. També hi haurà l’opció de comprar un dels 100 ‘Pack Familiars’, que són dues entrades, una per a un soci adult i una per a un soci menor fins a 14 anys, i que tindran un preu de 70 euros per localitat.

Per a aquesta final el procediment per escollir i comprar una entrada es farà íntegrament a les taquilles del Club. En cas de celebrar-se el sorteig, se citaran els socis per l’ordre de posició de la sol·licitud premiada i se’ls comunicarà el dia que hauran d’anar a les taquilles del Club a escollir, pagar i recollir l’entrada. Aquest és el procediment que recullen les bases legals signades davant de notari i presentades a la UEFA abans del començament de la temporada, de compliment normatiu per part del Club.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida de l’entrada haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que, amb l’autorització corresponent, la recollirà en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++FINAL DE LA CHAMPIONS::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formberlin2015.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]
Disponible a partir de dilluns 18 de maig

Localitats específiques per a socis amb discapacitats

El Club disposa de 40 localitats per a socis titulars usuaris de cadira de rodes. Aquestes localitats inclouen una entrada gratuïta per a l’acompanyant. Les entrades tenen un preu de 70 euros, i els interessats hauran de contactar amb l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE), enviant un correu electrònic a oae@fcbarcelona.cat. No caldrà omplir el formulari d'inscripció. Només els socis usuaris de cadira de rodes podran accedir a aquestes entrades, que seran personals i intransferibles. En cas que el nombre de sol·licituds superi la disponibilitat es farà un sorteig el mateix dia que se sortegin la resta d’entrades.

D’altra banda, els socis amb discapacitat visual o auditiva severa podran disposar de localitats adaptades a les seves necessitats. Els interessats hauran de contactar amb l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE), enviant un correu electrònic a oae@fcbarcelona.cat, que farà arribar les sol·licituds a la UEFA per a la seva aprovació. El preu de les entrades és de 70 euros, i inclou l’entrada gratuïta per a l’acompanyant en cas que sigui necessari. La disponibilitat d’aquestes localitats és limitada. L’OAE es reserva el dret de sol·licitar la documentació mèdica pertinent.

Tornar a dalt