fcb.portal.reset.password

Deulofeu en una acció del partit. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerard Deulofeu ha parlat una vegada acabat el Trofeu Colombino, que ha acabat amb triomf del Barça, i ha comentat que s'ha “sentit còmode en ambdues bandes” i que els extrems han tingut “llibertat”. “Ha costat però al final hem pogut aconseguir la victòria i ha servit per posar-nos una mica més a to i començant a preparar la temporada”, ha afirmat l'extrem blaugrana.

Sobre els 45 minuts que ha disputat, ha dit que “ha estat tranquil” i que s'ha trobat bé. Quant a la presència de jugadors del filial, ha declarat que “ajuden a la preparació”.

A continuació detallem les declaracions d'altres protagonistes del partit:

Masip:

“Jo treballo per jugar, intentaré barallar-me i posar-li-ho difícil al míster”.

“Ter Stegen i Bravo són grans porters, serà una dura competència però aquesta serà bona per a l'equip”.

“Ter Stegen em sembla un porter molt complet. És jove i és molt bon porter”.

“Penso que d'inici intentarem lluitar per tot i intentarem guanyar-ho tot”.

“Luis Enrique té les idees molt clares, ens va dient la seva idea i ens va fent al seu gust. És un motivador i sempre fa portar el jugador al màxim”.

Ter Stegen:

"Va ser bonic jugar, m'agrada la manera de jugar del Barcelona, espero que sigui així també en el futur.

“Hem jugat un bon partit, no he estat nerviós".

“En el partit he hagut de passar la pilota més que parar, però això ha estat important per al joc i crec que hem fet un bon treball. És el primer partit, està bé".

“Els entrenaments són diferents dels del meu antic club, però crec que aquesta és la meva manera de jugar a futbol i m'agrada, i és senzill jugar així".

Dilluns parlarà Sergi Roberto

Dilluns la plantilla tornarà a exercitar-se en una doble sessió. S'entrenaran a les 9.30 hores i a les 18.30 hores. En finalitzar la sessió matinal parlarà en roda de premsa Sergi Roberto.

Tornar a dalt