fcb.portal.reset.password

El joc de Xavi Hernández. Part 1

Un partit i la temporada. És la informació que té Xavi Hernández en un concurs en què se li posa a prova la memòria dels 751 compromisos oficials que ha disputat amb el Barça. El migcampista visiona a través d’un iPad l’inici d’una jugada i, quan de sobte s’atura l’acció, ha d’endevinar com finalitza i el resultat d’aquell partit. Hi ha cinc gols seus. Posteriorment, ell mateix ho mira i descobreix si l’ha encertada o no.

Amb anterioritat, s’havien seleccionat els cinc gols d’entre les temporades 1998/99 i 2014/15. El desenllaç de l’activitat és sorprenent. Xavi recorda amb una nitidesa espectacular les jugades i té un alt índex d’encert en els resultats d’aquells partits.

En aquesta primera part del joc, el migcampista intenta recordar cinc gols i els cinc resultats d’aquells duels. El Madrid (01/02), el Rayo (01/02), l’Espanyol (02/03), el Getafe (06/07) i l’Osasuna (07/08) són les víctimes de les seves dianes i dels seus records.

[[BOTOGRIS::FITXA++XAVI::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/plantilla/jugadors/xavi::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


El joc de Xavi: Quin gol és aquest? por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();