Del 28 de juliol al 2 d’agost, estada de pretemporada a St. George’s Park

Del 28 de juliol al 2 d’agost, estada de pretemporada a St. George’s Park

Aquest centre, seu principal de la Federació Anglesa (FA), està ubicat prop de Birmingham Un cop acabada aquesta estada, el dia 2 el primer equip viatjarà directament a Niça per jugar l’amistós previst

El primer equip de futbol farà una estada de pretemporada a St. George’s Park entre el 28 de juliol i el 2 d’agost. Aquesta estada completarà la preparació de l’equip de Luis Enrique durant aquest estiu, que començarà l’activitat a partir del 14 de juliol. Un cop acabada aquesta estada, l’equip viatjarà directament a Niça (França) el mateix 2 d’agost per enfrontar-se al Niça en un partit amistós a l’estadi Allianz Rivera. St. George’s Park és la seu principal de la Federació Anglesa (FA) i està ubicada prop de Birmingham, al centre d’Anglaterra.

Aquesta estada es farà després del primer partit amistós contra el Recreativo de Huelva del 19 de juliol amb motiu del Trofeu Colombino. Recordem que l’equip també disputarà dos partits amistosos més, contra el Nàpols, a l’Stade de Genève (Suïssa) el 6 d’agost, i contra l’HJK Hèlsinki, a l’Estadi Olímpic d’Hèlsinki el 9 d’agost, a més del Trofeu Joan Gamper del 18 d’agost contra el León FC de Mèxic, que servirà com a presentació oficial de l’equip per a la temporada 2014/15.

Així és el St. George’s Park

St. George’s Park és el centre d’entrenament de 24 equips d’Anglaterra i també un centre de desenvolupament de futbol, esport i negocis. Situat al cor d’Anglaterra, està ubicat dins de 330 hectàrees de zones verdes al bosc nacional d’Anglaterra. El centre compta amb instal·lacions esportives grans i modernes especialment pensades per a la preparació d’equips d’elit. La selecció anglesa prepara aquí els seus compromisos internacionals.

Les instal·lacions esportives inclouen: un camp de futbol ‘indoor’ de gespa artificial de 105 m x 68 m; 11 camps de futbol exterior; pista d'atletisme de 60 m situada al costat del camp ‘indoor’; camp interior de 60 m x 40 m per a esports com el futbol sala; àrea de porters específica; zona de ‘running’ amb desnivell de 20 graus per a treball de condicionament i ‘fitness’; quatre pavellons per a reunions informatives, anàlisi de formació i sessions informatives; un centre de medicina esportiva que és FIFA Centre of Medical Excellence, el primer del Regne Unit, i un hotel amb 228 habitacions.

Zubizarreta: "Tenim molta il·lusió per començar"

"El FC Barcelona està molt il·lusionat d’anar a St. George per fer una estada de pretemporada. Les instal·lacions de la FA són magnífiques. Ens ofereixen tranquil·litat, un ambient de futbol excepcional, unes instal·lacions ‘indoor’ i ‘outdoor’ perfectes, i tot això ens fa creure que el nostre ambient de treball a St. George serà excel·lent. Tenim molta il·lusió per començar aquesta temporada i la nostra visita a la FA és un al·licient", ha declarat el director esportiu Andoni Zubizarreta.

Julie Harrington, director gerent de St George’s Park, per la seva banda, ha assegurat: “Estic absolutament encantat que el FC Barcelona hagi decidit unir-se a nosaltres per als seus preparatius de pretemporada a finals d'aquest mes. És una notícia molt emocionant per a St George's Park i la FA, i és un veritable plaer poder comptar amb un dels clubs més reeixits del futbol europeu entrenant-se a les nostres instal·lacions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut