fcb.portal.reset.password

Dani Alves, enfront dos jugadors del Paraguai / RAFAEL RIBEIRO-CBF

Dani Alves ha posat fi, aquesta matinada, a la seva participació a la Copa Amèrica 2015 després que el Brasil no pogués superar el Paraguai a la tanda de penals. Un cop finalitzat l’enfrontament, el lateral blaugrana ha atès ràpidament els mitjans de comunicació per valorar el partit. “Hauríem d’haver tingut més possessió de pilota a la segona meitat”, ha puntualitzat un Dani Alves que, a continuació, ha assegurat que l’equip no ha llegit de manera correcta l’enfrontament: “Hem llegit malament el partit, hauríem d’haver-lo controlat”. Abans de marxar als vestidors, el brasiler s’ha pronunciat sobre les responsabilitats de la derrota: “Ha estat un problema de tot l’equip, no d’un jugador en particular”.

Malgrat l’eliminació, les estadístiques de Dani Alves a la Copa Amèrica són excel·lents. Titular en els quatre enfrontaments que la ‘canarinha’ ha disputat, el blaugrana ha jugat tots els minuts possibles (368), un registre que únicament quatre companys de selecció han assolit (Jefferson, Fernandinho, Filipe Luis i Miranda). Una altra estadística que parla de la bona actuació i de la importància d’Alves a la selecció brasilera són les passades efectuades (256). És el jugador que més vegades ha connectat amb els seus companys i, a més, amb un 83,6% de precisió, un dels més alts de tot el combinat brasiler.

En la vessant defensiva, Dani Alves ha recuperat 27 pilotes i ha rebut més faltes (11) de les que ha comès (9). En una d’aquestes faltes el blaugrana va veure l’única targeta groga que li han mostrat durant la competició. Ofensivament parlant, el lateral ha rematat quatre vegades a porteria (una entre els tres pals i tres fora) i ha assistit en dues ocasions. Malgrat no marcar cap gol, Alves ha generat nou ocasions de perill.

Tornar a dalt