fcb.portal.reset.password

Dani Alves, durant la roda de premsa d'avui / MIGUEL RUIZ-FCB

Després de signar la seva renovació per a dues temporades (amb una més d'opcional), Dani Alves ha sortit en roda de premsa per explicar els motius pels quals ha decidit continuar al club blaugrana: “Segueixo el meu cor i em demanava continuar. Per a mi és molt important formar part d’aquest club. Aquesta història és un llibre que encara té moltes pàgines per escriure”. Alves també ha volgut destacar el paper del grup a l’hora de signar la renovació: “Mai havia vist un grup amb aquesta connexió, i això m’ha portat a prendre la decisió de continuar”.

Luis Enrique i Messi

“L’entrenador va apostar per mi quan la gent en dubtava. Em va dir una frase a principi d’any que em va marcar: queda’t perquè gaudirem. Ara ell continuarà i me n’alegro molt, ha tornat el Club al lloc on es mereix, ens va fer tornar la il·lusió, té molt de mèrit”. El lateral dret també ha reconegut la importància de les paraules de Leo Messi:

“El Leo em va dir que em quedés, que enlloc estaria millor”.

Aleix Vidal

“Estaré més exigit, m’encanta que la gent vingui a competir al nostre equip. És un gran jugador i no ha arribat fins aquí per casualitat. La cosa és clara, o jo el faig millor jugador o ell me’n farà a mi. Aportarem coses diferents a l’equip”, ha afirmat sobre el nou fitxatge del FC Barcelona.

Xavi

“Al Club i a la vida les coses donen moltes voltes i la situació va fer un gir radical. Estic molt content de poder seguir. Durant la celebració estava molt emocionat per coses que havien passat al vestidor i perquè la gent em demanava que no fos el final”. Alves també ha valorat la possibilitat d’igualar Xavi i acabar la seva carrera al club blaugrana amb els mateixos èxits: “No aspiro a igualar Xavi. Tampoc ho vull fer perquè no ho aconseguiria. M’agrada lluitar pels objectius assequibles i retirar-me al Barça és una possibilitat perquè no m’agradaria enfrontar-m’hi en el futur”.


Alves: "Mi corazón me pedía seguir" por fcbarcelona
Tornar a dalt