fcb.portal.reset.password

Neymar Jr ha tornat a fer una part de l'entrenament amb el grup / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L’activitat d’aquest dimarts a la Ciutat Esportiva ha començat amb les proves mèdiques realitzades al jugador Marc-André ter Stegen després del cop patit durant l’entrenament de la tarda. Els Serveis Mèdics del Club han confirmat la contusió lumbar que obligarà el porter a fer treball específic durant les pròximes sessions. Igual que en l’últim entrenament de dilluns, Marc Bartra també ha fet treball específic.

Participen Xavi, Neymar, Adriano i Mathieu

L’entrenament d’aquest matí ha tornat a comptar amb la participació de Xavi Hernández i Jérémy Mathieu, que s’han exercitat sota les ordres de Luis Enrique tot i no tenir encara l’alta mèdica. El francès, finalment, ha rebut l'alta després de la sessió. De la mateixa manera, Neymar Jr i Adriano Correia han tornat a fer una part de l’entrenament amb el grup i continuen recuperant-se de la lesió a l’esquena i l’alteració del ritme cardíac, respectivament. Cal recordar que Xavi, Neymar i Adriano no van participar en l'entrenament de la tarda d'aquest dilluns.

L’últim a arribar, Thomas Vermaelen, ha continuat fent treball de fisioteràpia per superar la lesió als isquiotibials de la cama dreta produïda durant el Mundial del Brasil.

Així doncs, Luis Enrique ha tornat a treballar aquest dimarts amb 20 futbolistes del primer equip i quatre més del filial –Grimaldo, Samper, Sandro i Munir. L’equip descansarà aquesta tarda i tornarà a exercitar-se dimecres en doble sessió.

Tornar a dalt