fcb.portal.reset.password

Els primers socis del Barça amb les entrades de Berlín / VÍCTOR SALGADO - FCB

Aquest dimecres 27 de maig ha començat el procés de compra i recollida per als socis agraciats amb una de les 13.294 entrades per a la final de la Lliga de Campions entre el FC Barcelona i la Juventus, que es jugarà el dissabte 6 de juny. El Club s’ha posat en contacte amb els guanyadors a través de correu electrònic per informar-los del procés, que es farà per estricte ordre de posició de la sol·licitud premiada en el sorteig celebrat la setmana passada per assignar les entrades.

El procediment es farà a les taquilles del Camp Nou situades a l’accés 15 i es farà els dies 27, 28, 29 de maig i 1, 2, 3 de juny, de 9 del matí a 19 hores. És important que els socis agraciats tinguin present que no poden apropar-se a les taquilles a comprar la seva entrada abans del dia assenyalat en el correu electrònic, però sí que ho poden fer posteriorment.

Recordem que aquest procés de compra d’entrades es recull a les bases legals signades davant de notari i presentades a la UEFA abans del començament de la temporada, de compliment normatiu per part del Club.

Tornar a dalt