fcb.portal.reset.password

 

Si no fan el partit al teu país o regió, recorda que el pots seguir en directe a través de Radio Barça, i que pots viure'n les actualitzacions a www.fcbarcelona.com i a Twitter (@fcbarcelona), així com a la resta de xarxes socials del Club.

A continuació fem un repàs de tots els canals que emeten al matx arreu del món, així com les hores en què es disputa segons les diferents franges horàries.

Los Angeles – 7.00 AM (WST) - Nova York  – 10.00 AM (EST)

beIN Sports USA

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Brasil – 11.00 AM (Brasília)

FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.pt

Sud-amèrica – Buenos Aires 11.00 AM / Santiago Xile 10.00 AM / Mèxic D.F. 9.00 AM

Sky Mexico / Direct TV

FC Barcelona: @fcbarcelona_es i www.fcbarcelona.es

Regne Unit – 03.00 PM

Sky Go, Sky Go Extra, Sky Sports 5/HD

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

França – 4.00 PM (CET)

beIN Sports 2

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Espanya – 04.00 PM (CET)

C+ Liga - GolT - C+ Liga HD

FCBarcelona: www.fcbarcelona.catwww.fcbarcelona.es@fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Països àrabs – 05.00 PM (Hora de Mecca / GMT+3)

beIN Sports Arabia,

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

Rússia – 06.00 PM (MSK)

Setanta Sports Eurasia, NTV+ Sport Online, NTV+ Football

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Índia – 7.30 PM (IST)

Star Sports 2 Asia

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Indonèsia – 9:00 PM (WIB)

Fox Sport 2

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Xina – 10.00 PM (CST)

PPLive, QQ Sports Live, Guangdong Sports Channel

FC Barcelona: Tencent WeiboSina Weibo i www.fcbarcelona.cn

Japó – 11.00 PM (JST)

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Austràlia – 12.00 AM (Sydney)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

 

*Font: Live Soccer TV

Tornar a dalt