Claudio Bravo: “Un sempre treballa per jugar”

Claudio Bravo: “Un sempre treballa per jugar”

El porter xilè no està preocupat per la competència a la porteria que es viurà aquesta temporada amb la presència de Ter Stegen i Masip Jordi Alba veu l’equip de Luis Enrique amb caràcter per optar als títols a final de temporada

Claudio Bravo i Jordi Alba han valorat aquestes primeres setmanes de pretemporada des de Ginebra, on tots dos jugadors han ofert una roda de premsa a l’arribada de l’equip. Els de Luis Enrique juguen aquesta nit contra el Nàpols, segurament un dels rivals més perillosos fins ara. Tot i així, Bravo no creu que el d’aquest dimecres se l’hagin de prendre més seriosament que els altres. “Tots són importants”. Així, jugui qui jugui aquesta nit sota pals no serà decisiu a l’hora de saber qui serà el porter titular durant la temporada. “No crec que sigui un partit per assenyalar qui començarà competint”. El xilè està tranquil davant la possibilitat del debut d’aquesta nit com a jugador del Barça.

Sobre el possible debat a la porteria, Bravo ha afegit: “Nosaltres ens preparem per competir. No necessitem que ens diguin com han ser les rotacions durant aquests partits de preparació. Estem a les ordres de Luis Enrique, que és qui decideix qui pot jugar o no”. I ha remarcat: “No ens toca una altra cosa que posar les coses difícils al míster”.

Jordi Alba: “Estic convençut que farem grans coses”

D’altra banda, Jordi Alba ha destacat les bones sensacions que hi ha de cara a aquesta temporada. “L’any passat no vam estar al nivell del que la gent espera de nosaltres”. I ha comentat que “el treball i el caràcter” que tenia Luis Enrique com a futbolista s’ha transmès ara com a tècnic. “És la persona adequada perquè això vagi endavant”. “El Barça està obligat a guanyar títols. Tenim una mentalitat guanyadora i aquest any veig els companys i el cos tècnic preparats per conrear nous títols. Estic convençut que si hi posem el nostre granet de sorra farem grans coses”.

Un dels temes tractats a la roda de premsa ha estat l’adéu de Xavi de la selecció espanyola. “Ha estat el màxim partícip dels èxits de la selecció. És una mala notícia perquè és un gran jugador. Ha demostrat que és dels millors del món”, ha explicat. Però també s’ha alegrat que es quedi al Barça. “S’ha quedat i estem encantats de seguir aprenent d’ell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut