fcb.portal.reset.password

Dos Santos, durant un entrenament / fOTO: ARXIU FCB

Jonathan dos Santos ha publicat al seu compte de Twitter una emotiva carta en què s’acomiada del barcelonisme. En aquesta carta agraeix “a companys, tècnics, equip mèdic, utillers, directius, periodistes, afició i família” el tracte rebut durant els “12 meravellosos anys” viscuts a Can Barça, primer a les categories inferiors del Club i després al primer equip.

A continuació reproduïm íntegra la carta publicada per Jonathan dos Santos al seu perfil de Twitter (@jona2santos):

"Estimat Barça:

Em vas acollir quan vaig arribar amb només 12 anys i hem passat junts ni més ni menys... que la meitat de la meva vida! Han estat 12 anys meravellosos, on he crescut dia a dia com a futbolista i també com a persona. I és que des del moment en què vaig aterrar en aquesta màgica ciutat no he parat d'aprendre, fer amics i gaudir; i també he treballat dur per arribar a complir un somni a l'abast d'uns pocs privilegiats en el món...  Jugar al primer equip del Barça.

Un somni a què he aconseguit arribar amb molta feina, sacrifici i també màxima determinació. La mateixa determinació que em va fer desestimar les moltes propostes de sortir que van anar arribant, ja que la meva obsessió era donar-t'ho tot a tu.

A la teva terra m'he sentit sempre com a casa, així que només tinc paraules d'agraïment per a tots els que vau fer possible que aquest somni es convertís en realitat. A companys, tècnics, equip mèdic, utillers, directius, periodistes, afició, a la meva família, i en general a tota la parròquia culer, vull donar-vos les gràcies per acompanyar-me en aquesta fantàstica aventura i haver-la fet possible.

Ara arriba el moment d'iniciar un nou repte professional a Vila-real, que afronto amb il·lusió però també amb màxima responsabilitat. Allà m'esperen nous reptes, però, passi el que passi, sempre estaràs al meu cor.

Visca el Barça!"

Gracias Barça! pic.twitter.com/lPdLDqfoDB

— Jonathan dos Santos (@jona2santos) julio 12, 2014

Tornar a dalt