Carles Puyol participa en la cerimònia de la final del Mundial

Carles Puyol participa en la cerimònia de la final del Mundial

L’excapità del Barça lliura a Maracanà, abans de la disputa de la final entre l’Argentina i Alemanya, la Copa del Món guanyada per Espanya el 2010

Carles Puyol ha participat aquest diumenge a la tarda en la cerimònia prèvia a la final del Mundial. L’excapità del FC Barcelona ha lliurat a Maracanà, minuts abans de l’inici del partit entre l’Argentina i Alemanya, la Copa del Món assolida per la selecció espanyola al Mundial disputat l’any 2010 a Sud-àfrica, simbolitzant el traspàs de poders entre el campió de fa quatre anys i el del Mundial del Brasil.

L’històric ‘5’ del Barça, nou adjunt a la direcció esportiva, ha estat acompanyat en aquest acte per la top model brasilera Gisele Bündchen.

D’aquesta manera, tal com va passar amb l’italià Fabio Cannavaro l’any 2010, la FIFA ha volgut premiar la trajectòria d’un jugador com Carles Puyol, símbol del Barça i de la selecció espanyola, i que va estar present als Mundials del 2002, el 2006 i el 2010.

Cal recordar que Carles Puyol s’ha desplaçat fins al Brasil juntament amb el president Josep Maria Bartomeu, el director de l’Àrea de Futbol Andoni Zubizarreta i el vicepresident institucional Carles Vilarrubí, que van mostrar el seu suport a la selecció de Javier Mascherano i Leo Messi a les hores prèvies a la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut