fcb.portal.reset.password

Messi, Busquets i Bravo sempre han estat titulars a la Lliga

Claudio Bravo, Sergio Busquets i Leo Messi són els tres únics futbolistes de la plantilla que han sortit d’inici en els set partits de Lliga disputats fins ara. Els números ‘1’, ‘5’ i ‘10’ del Barça lideren -almenys pel que fa a minuts- un equip que ha sumat 19 dels 21 punts en joc.

CLAUDIO BRAVO: Una garantia sota pals. El porter xilè ha arrencat la seva etapa al Barça amb un balanç incomparable: 0 gols encaixats en 7 partits. Ha superat el rècord inicial de Pedro María Artola i ara va llançat cap als de Reina i Valdés. Ha jugat els 630 minuts.

SERGIO BUSQUETS: L’equilibri del Barça. En un equip pensat per atacar i fer gols, el nou ‘5’ del Barça és el jugador encarregat de donar estabilitat als culers. Des del cercle central talla els contracops rivals i és l’encarregat d’iniciar les ofensives blaugrana. De fet, diversos gols d’aquesta temporada han nascut amb una recuperació seva. Va ser substituït contra el Llevant i el Granada, amb els partits ja resolts. Suma 578 minuts a la Lliga.

LEO MESSI: El crac argentí combina gols i assistències en aquest tram inicial de Lliga. El ‘10’, que ja ha assolit les 100 assistències a la competició, concentra el perill del FC Barcelona en cadascuna de les seves accions ofensives. Amb sis gols i sis assistències en aquestes set primeres jornades Messi s’ha convertit en un jugador imprescindible. Ha jugat tots els minuts, els 630, a la Lliga.

Per darrere de Bravo, Messi i Sergio sorgeixen els noms de Mathieu (540 minuts), Rakitic (533), Alba (450) i Alves (450) com a futbolistes amb més minuts a la Lliga.

Tornar a dalt