fcb.portal.reset.password

Aficionats de la Juventus i del Barça, a Berlín / CRISTINA GONZÁLEZ-FCB

Els carrers de Berlín s’han tenyit de blaugrana amb motiu de la final de la Lliga de Campions entre la Juventus i el Barça. Es calcula que aquest divendres uns quatre mil seguidors culers ja havien viatjat a la capital alemanya i s’esperava els quinze mil restants per a aquest dissabte.

Com és habitual en aquests partits d’alt nivell, la UEFA va organitzar dues zones de trobada entre les aficions. Així, els barcelonistes s’han congregat en una cèntrica plaça propera al zoo berlinès (Kaiser Wilhem Gedachtnis Kirche), mentre que els 'bianconeri' s’agrupaven a la famosa Alexanderplatz.

Això sí, el punt neuràlgic de la final, més enllà de l’Olympiastadion, ha estat indiscutiblement l’emblemàtica Porta de Brandenburg. Allà, de dijous a diumenge s’hi celebra el UEFA Champions Festival, amb tota mena d’activitats i molta animació. Aquest dissabte al matí, per exemple, l’ha visitat l’exblaugrana José Edmílson, campió d’Europa el 2006 a París.

D’aquesta manera, les aficions juventina i culer s’han mesclat sense cap tipus de problema. L’ambient festiu i d’esportivitat ha regnat a Berlín abans de la final de la Lliga de Campions.

Tornar a dalt