fcb.portal.reset.password

Bartomeu, durant l'entrevista amb Bernat Soler / ALEIX TELLO-FCB

“Ensumo que l’equip està molt bé, en un moment de joc dolç. Hi ha ambició”, amb aquest missatge de confiança i optimisme iniciava Josep Maria Bartomeu l’entrevista concedida al programa ‘Hat-trick Barça’, d’Esport3. El president blaugrana manifestava: “L’important és arribar en aquest moment optant a tots els títols. I hi som. Estem en una situació envejable. A tres partits de guanyar una Lliga i en una semifinal de Champions que és un regal per al futbol”.
No hem de patir amb aquest equip; juga bé, convenç, treballa i al final els gols arribenEn aquest sentit, Bartomeu apel·lava a la unitat i recalcava: “Ara som al final, és molt emocionant i no hi ha dubte que s’ha de treballar fins a l’últim minut”. Ho comentava després del treballat i contundent 0-8 a Còrdova. Afegia: “No hem de patir amb aquest equip; juga bé, convenç, treballa i al final els gols arriben”. És per això que reconeixia: “Tots estem contents de com ho estan fent”.

El màxim dirigent culer ha destacat especialment la tasca de Luis Enrique a l’hora “d’acoblar els nous jugadors”. També ha recordat que, tot i l’estat de gràcia, “els balanços s’han de fer a final de curs”. I s’ha mostrat ferm sobre el futur de l’entrenador: “Té contracte i no preveig la propera temporada sense ell. Estem molt contents amb la seva feina i amb el que està aconseguint”.

A continuació desgranem l’entrevista a Josep Maria Bartomeu a través dels diversos temes i noms propis tractats:

Les semifinals de la Lliga de Campions

“El Bayern és un gran equip, ple de figures i té un entrenador, Pep Guardiola, que ens coneix molt bé. És una eliminatòria oberta, sense favorits”.

La rebuda a Guardiola

“Els honors els ha de rebre i han de ser espontanis”.

“Sap que té les portes obertes sempre, com tots els que han fet tant pel Club”.

El fitxatge de Luis Suárez

“El Club i l’equip el necessitaven. M’alegro molt per ell, pel seu hat-trick. Aporta molt a l’equip i dóna confiança als companys”.

El gest de Messi amb Neymar a Còrdova

“Demostra el bon ambient i la frescor de l’equip. Messi està fent una gran temporada”.

La renovació de Dani Alves

“Espero que renovi. Li hem demanat i n’estem parlant. Sé que li agradaria quedar-se i al Barça li agradaria que es quedés. És un jugador important i aporta moltíssim. Té ganes de seguir lluitant i treballant, i està en una forma espectacular”.

El futur de Xavi Hernández

“És una llegenda. Ho ha guanyat tot i, tal com anem, encara pot fer-ho més. S’ha guanyat el dret a decidir. La decisió és seva i li respectarem”.

El contracte amb Nike

“Estic molt satisfet amb Nike i espero seguir amb ells molts anys, però el contracte actual està quedant desfasat. El futbol creix i Nike ha de seguir apostant pel Barça. S’ha d’actualitzar i posar-lo al nivell que ocupi el Club, encara que el contracte acabi d’aquí a tres anys”.

Les eleccions

“No em penedeixo d’haver convocat eleccions. Les decisions es prenen i s’han d’assumir les conseqüències. Vam reduir el soroll al mínim i crec que això va anar bé a l’equip, va ser un missatge de tranquil·litat i serenor”.

“La data dependrà de l’últim partit de l’equip de futbol. Mentre competeixi no convocaré eleccions”.

La situació del filial

“El Barça B té jugadors d’un talent espectacular. L’important és que s’estan formant, hem de recordar que tenim un equip molt jove, amb una mitjana de 19 anys”.

“En el futbol formatiu a vegades va bé perdre per formar-te, que és l’objectiu del Barça”.

Tornar a dalt