Josep Maria Bartomeu: “Jo rebria Pep Guardiola amb tots els honors”

Josep Maria Bartomeu: “Jo rebria Pep Guardiola amb tots els honors”

El president del FC Barcelona ha comentat que davant l’Espanyol “s’ha fet una exhibició de futbol”

Des del Power8 Stadium, Josep Maria Bartomeu ha valorat la victòria en el derbi català i també el sorteig de les semifinals de la Lliga de Campions: “Els tres equips que podien tocar eren molt difícils. Ens ha tocat el Bayern de Pep Guardiola. Aquí el coneixem molt bé i és un culer més”, ha dit el president del FC Barcelona. “Jo rebria en Pep amb tots els honors”, ha afegit. L’actual entrenador de l’equip alemany tornarà a la banqueta del Camp Nou després d’haver-hi estat quatre temporades.

Respecte del partit de Lliga disputat aquest dissabte a la tarda, Bartomeu ha assenyalat: “A la primera part hem fet una exhibició de futbol i de control”. En aquest sentit, ha afegit que “s’ha demostrat que els jugadors tenen molta ambició”. Abans del partit, el president blaugrana i el president del RCD Espanyol, Joan Collet, han mantingut una trobada cordial.

A l’hora de valorar el tram final de Lliga, el president ha destacat: “Aquest dimarts juguem un partit contra el Getafe, que és un rival difícil i que a la primera volta no ens va deixar fer el partit que volíem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut