fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu i Joan Collet, en la trobada prèvia al derbi

Des del Power8 Stadium, Josep Maria Bartomeu ha valorat la victòria en el derbi català i també el sorteig de les semifinals de la Lliga de Campions: “Els tres equips que podien tocar eren molt difícils. Ens ha tocat el Bayern de Pep Guardiola. Aquí el coneixem molt bé i és un culer més”, ha dit el president del FC Barcelona. “Jo rebria en Pep amb tots els honors”, ha afegit. L’actual entrenador de l’equip alemany tornarà a la banqueta del Camp Nou després d’haver-hi estat quatre temporades.

Respecte del partit de Lliga disputat aquest dissabte a la tarda, Bartomeu ha assenyalat: “A la primera part hem fet una exhibició de futbol i de control”. En aquest sentit, ha afegit que “s’ha demostrat que els jugadors tenen molta ambició”. Abans del partit, el president blaugrana i el president del RCD Espanyol, Joan Collet, han mantingut una trobada cordial.

A l’hora de valorar el tram final de Lliga, el president ha destacat: “Aquest dimarts juguem un partit contra el Getafe, que és un rival difícil i que a la primera volta no ens va deixar fer el partit que volíem”.

Tornar a dalt