fcb.portal.reset.password

La rua, a l'Arc del triomf / GERMÁN PARGA-FCB

Barcelona ha sortit al carrer per rebre els nous campions d’Europa. Aquest diumenge a la tarda el Barça ha arribat de Berlín, on dissabte conqueria la cinquena Lliga de Campions, i immediatament ha portat a terme una rua de celebració per la ciutat.

A les 19 hores, la plantilla blaugrana sortia amb un autocar descapotable de l’Estació del Nord (Carrer Nàpols), i tres hores més tard arribava a la destinació final: el Camp Nou. Durant tot el trajecte l’afició ha acompanyat massivament els campions d’Europa, i ha deixat imatges espectaculars de la ciutat.

Celebració total, dos anys després

Tots els membres del primer equip s’ho han passat de meravella. L’eufòria era absoluta. Les tres copes aconseguides –Lliga de Campions, Lliga i Copa del Rei– anaven al capdavant de l’expedició. Més enrere, els jugadors i l’'staff' tècnic cantaven i ballaven al ritme dels seguidors.

Feia dos anys que el Barça no celebrava un èxit amb una rua per la ciutat. La temporada 2012/13 ho va fer per la consecució de la Lliga. En aquesta ocasió, com llavors, ha estat un èxit. I el colofó seria al Camp Nou.


La rua del triplet / La rúa del triplete / The... por fcbarcelona
Tornar a dalt