fcb.portal.reset.password

Luis Enrique a les instal·lacions de St.George’s Park / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

[[DES_1]]El FC Barcelona deixa terres angleses amb un bon sabor de boca després de cinc dies intensos a les magnífiques instal·lacions de St.George’s Park. A l’espera que s’incorporin la pròxima setmana els últims internacionals, Luis Enrique ha pogut treballar aquests últims dies amb bona part de la plantilla. I ho ha pogut fer en una condicions extraordinàries que l’han sorprès gratament. “Sabia de referències però mai havia estat aquí a St.George’s Park. Són unes instal"lacions de màxim nivell, molt fàcil tot, assequible, on tot està perfectament estructurat i classificat”, ha comentat aquests dies el tècnic blaugrana. La bones sensacions que ha deixat entre el primer equip aquesta estada a Anglaterra fan que Luis Enrique opti per aquest indret en pròximes ocasions. “Són unes instal·lacions fantàstiques per repetir”.

En aquest sentit també s’ha pronunciat Andoni Zubizarreta. Sabia de la importància d’aquesta ‘stage’ per a l’equip. El director de l'Àrea Esportiva de Futbol ha explicat que quan van pensar en planificar aquesta estada de preparació “ho vam fer pensant que tindríem una plantilla amb un entrenador nou, un cos tècnic nou i bastants jugadors nous. Així que ens serviria per ajuntar la gent perquè es conegués”. A més és una setmana que segons Zubizarreta, “et permet la possibilitat d’anar treballant amb tot el que són conceptes de joc”.Hem entrenat en unes instal·lacions fantàstiques amb unes excel·lents condicions. Hem pogut treballar els aspectes físics, tècnics i tàctics. Ha estat una setmana profitosaZubizarreta coincideix amb Luis Enrique a l’hora de valorar les instal·lacions de St.George’s Park. “Hem entrenat en unes instal·lacions fantàstiques amb unes excel·lents condicions. Hem pogut treballar els aspectes físics, tècnics i tàctics. Ha estat una setmana profitosa”. I ha afegit que a més dels entrenaments durant aquests dies a Anglaterra Luis Enrique i els seus ajudants ja han començat a fer un treball de preparació més profund. “Hi ha molta feina d’anàlisi que hem començat a fer ja de cara als primers partits de Lliga un cop ja tenim el calendari”.Crec que el repte d’aquest any és un repte molt important. Tots ho sabem i crec que ho hem assumit des del primer dia amb ganesEl director esportiu també ha valorat molt positivament l’actitud de l’equip que ha treballat amb “molt bona intensitat i molt bona concentració”. Ha destacat la feina dels jugadors del Barça B (Patric, Edgar Ié, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro i Adama) que han estat aquests dies amb el primer equip. “Han estat a un nivell excel·lent i ens han mostrat que estan a un pas de poder accedir al primer equip i que en un moment ens poden ajudar”. També ha destacat “la ràpida adaptació” de les noves incorporacions. I dels jugadors que ja hi eren la temporada passada ha remarcat “la mentalitat extraordinària amb la que han vingut. Crec que el repte d’aquest any és un repte molt important. Tots ho sabem i crec que ho hem assumit des del primer dia amb ganes”.

Zubizarreta també ha parlat de Xavi. “Ho hem dit durant tot l’estiu que la seva decisió seria la nostra perquè evidentment té molt futbol per donar”. I ha afegit que “des del primer dia es va posar les piles com un més i la veritat que aquesta setmana d’entrenament ha estat molt bona. Crec que ell també està gaudint del futbol, ha tornat a trobar-se en el seu ambient i això és una molt bona notícia per a tots, sobretot per a ell. Que pugui gaudir del futbol que ens els fons és la clau perquè tota la resta funcioni”.


Zubizarreta valora el stage en St. George's Park per fcbarcelona


El 'stage' del Barça en St.George's Park per fcbarcelona

"El '5' està ben protegit amb Sergio"

Andoni Zubizarreta també ha analitzat que Sergio Busquets agafi el relleu de Carles Puyol portant a partir d’ara el dorsal número 5. “És una conversació i una petició de Carles Puyol i que Sergio l’agafa amb honor. M’agrada el detall i també que Sergio accepti aquest dorsal que té tant de pes i simbologia. És una jugador amb una carrera jove però extraordinària. Estic segur que aquest número està ben protegit”.

Tornar a dalt