fcb.portal.reset.password

Sorteig d'entrades per al Clàssic. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

Aquest dijous al matí s’han sortejat les 340 entrades disponibles per als socis del FC Barcelona per assistir al Clàssic de Lliga corresponent a la 9a jornada del campionat de Lliga. Cal recordar que els socis havien demanat un total de 3.798 entrades, agrupades en 1.634 peticions, per veure des de l’Estadi Santiago Bernabéu el partit que es jugarà dissabte 25 d’octubre, a les 18 hores.

El nombre de tall del sorteig davant de notari entre els socis inscrits ha estat entre el 685 i el 821.

Aquest mateix dijous, així com també divendres, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-les. En el cas que el soci no les pugui recollir, s’haurà de comunicar el nom i el DNI de la persona que, amb l’autorització corresponent, les anirà a buscar en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

Per a aquest partit el FC Barcelona disposa d’un total de 500 entrades que tindran un preu únic de 70 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (340) i les penyes (85). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();