fcb.portal.reset.password

L'equip, abans de començar l'entrenament. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Degut a una averia a l’avió, el Barça no va poder tornar d’Amsterdam després del partit contra l’Ajax (0-2) i finalment ho ha fet aquest dijous. Així, l’equip aterrava a l’aeroport del Prat cap a les 14 hores i es dirigia directament a Sant Joan Despí per realitzar un entrenament.

Ha estat una sessió de recuperació per als titulars a l’Amsterdam Arena. Luis Suárez i Vermaelen han portat a terme treball específic, mentre que Iniesta, Sergi Roberto i Mathieu han fet fisioteràpia. Completava el grup Munir, del filial.

El següent entrenament del primer equip serà aquest divendres a la tarda. Posteriorment es desplaçarà ja a Almeria. I és que el proper compromís a l’estadi Juegos del Mediterranio, de Lliga, és el dissabte a partir de les 16 hores.


Return from Amsterdam and training session (6... por fcbarcelona

Bravo i Rakitic, citats

Durant les últimes hores, Claudio Bravo i Ivan Rakitic han conegut les convocatòries amb les seves respectives seleccions. Bravo jugarà amb Xile dos partits amistosos contra Veneçuela i Uruguay, mentre que Rakitic ha estat citat amb Croàcia per a l'amistós contra l'Argentina del dia 12 i el partit classificatori per a l'Eurocopa 2016 contra Itàlia a Milà del dia 16 de novembre.

Tornar a dalt