L'Apoel i l'Ajax empaten i el Barça queda segon de grup

L’1-1 viscut a Nicòsia manté els culers en places de classificació per a vuitens

El FC Barcelona passa de la primera a la segona posició del grup F després de la derrota patida a París i de l’empat viscut en l’altre partit, que ha enfrontat l’Apoel i l’Ajax a la ciutat de Nicòsia (1-1). D’aquesta manera, el conjunt blaugrana segueix en places de classificació per a vuitens tot i cedir la primera derrota de la temporada.

El PSG lidera ara el grup amb 4 punts, seguit pel Barça (3), l'Ajax (2) i l'Apoel (1). La següent cita culer serà el 21 d’octubre, contra l’Ajax, al Camp Nou.

Gols d’Andersen i Manduca

En l’enfrontament entre l’Apoel i l’Ajax el conjunt holandès ha estat el primer a avançar-se. Ho ha fet en el minut 28 mitjançant Andersen, que ha aprofitat el refús del porter Urko Pardo per fer el 0-1 pràcticament a porta buida. Només tres minuts més tard, en el 31, l’Apoel ha igualat el matx des del punt de penal. En aquest cas, l’autor del gol ha estat Manduca, que ha enganyat el porter Cillessen. Repartiment de punts a Nicòsia.