fcb.portal.reset.password

Aleix Vidal ha estat presentat com a nou jugador del Barça / MIGUEL RUIZ - FCB

[[DES_1]]“Signar pel Barça és un somni”. Així ha definit Aleix Vidal el seu fitxatge pel FC Barcelona durant la roda de premsa de presentació que s’ha fet a la sala Ricard Maxenchs del Camp Nou. El futbolista català ha assegurat: “Després del naixement de la meva filla, és el dia més especial de la meva vida”. En aquest sentit, ha recordat el seu pas d’una temporada pel futbol base blaugrana, i ha dit que torna a la que va ser casa seva. Un fitxatge que s’ha tancat per 18 milions d’euros fixes més quatre en variables, segons ha informat el vicepresident esportiu del Club, Jordi Mestre.

Aleix Vidal arriba al Barça després de guanyar l’Europa League amb el Sevilla, i al club blaugrana vol seguir guanyant: “Arribo en ple cicle guanyador, i això sempre és millor”. És conscient de l’exigència que suposa jugar al Barça, i que a causa de la sanció de la FIFA no podrà ser inscrit fins el mes de gener. “Això no és cap problema, mai he dubtat de venir al Barça”, ha dit. Sobre això, el nou fitxatge culer ha explicat que aquests mesos li serviran “per millorar aspectes específics i seguir aprenent”. “El Barça és el millor lloc on seguir aprenent”, ha afegit.

Preguntat sobre la posició del camp que pot ocupar al Barça, Aleix Vidal assumeix que actuarà com a lateral dret, una posició a la qual s’ha adaptat en els últims mesos al Sevilla. “Jugar en posicions d’atac és complicat, perquè hi ha els tres millors jugadors del món a les seves posicions”, ha comentat sobre la tripleta formada per Messi, Neymar i Suárez. Quant a la posició de lateral, Aleix Vidal creu que “la competència que pugui haver és el que millora el rendiment de l’equip” i que “Alves és un dels millors laterals, si no el millor, del món”.El Barça és el millor lloc on seguir aprenent

Al Barça coincidirà amb els que ha qualificat com els “millors jugadors”, i en especial ha destacat la figura de Leo Messi, amb qui podria coincidir a la banda dreta: “S’ha de treballar, però jugar amb els millors sempre és fàcil”.

Declaracions de Jordi Mestre, vicepresident esportiu del FC Barcelona:

“El nom d’Aleix Vidal va sortir de l’equip tècnic i de l’staff del primer equip, i Luis Enrique va donar el ‘sí’”.

“La Junta Directiva es dissoldrà en pocs dies per convocar eleccions, però l’equip executiu  no deixa de treballar i l’activitat continua”.


Presentation of Aleix Vidal por fcbarcelona

Una trajectòria difícil

Aleix Vidal té 25 anys, però ja ha passat en diversos clubs, tant en l’etapa de formació com en la professional. Sobre aquest fet, el nou jugador del Barça ha explicat que “tothom s’ha de buscar la vida”. “Des de petit he hagut de treballar molt fins a arribar aquí, i espero que el Barça sigui l’últim pas”, ha sentenciat.

Tornar a dalt