fcb.portal.reset.password

Aleix Vidal i Jordi Alba, amb l'Infantil B / FCB

Aleix Vidal es trobarà amb una cara coneguda quan trepitgi, per primer cop, el vestidor del FC Barcelona. Es tracta del lateral Jordi Alba, que va ser company d’equip del de Puigpelat (Tarragona) a l’Infantil B blaugrana la temporada 2001/02. No van coincidir gaire, només un curs, però ara tindran l’oportunitat de tornar a compartir experiència.

Sobre Vidal, Alba ha assegurat que “és un futbolista amb moltíssim recorregut sobre el camp, amb unes grans condicions físiques, i que s’adaptarà perfectament  a l’estil del Barça”. A més, ha assegurat que “ha crescut moltíssim”. Coincideix que, en aquell equip dirigit per l’entrenador del Femení A, Xavi Llorens, el de L’Hospitalet jugava de mitjapunta, mentre que el tarragoní ho feia de davanter. Ara, tots dos podran ocupar els laterals de l’equip blaugrana. En tots dos casos, Unai Emery va ser l’entrenador que va reconvertir ambdós futbolistes. Amb Alba ho va fer al València mentre que, aquest curs, ha tornat a repetir-ho amb Aleix Vidal, al Sevilla.

Sigui en la posició que sigui, el que està clar és que, 13 anys després, els camins de tots dos s’han tornat a trobar. Perquè, aquest cop, Aleix Vidal torna al Barça amb l’objectiu de refermar-se.Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();