Afellay, cedit a l’Olympiacos

Afellay, cedit a l’Olympiacos

El FC Barcelona i l’Olympiacos FC han arribat a un acord per a la cessió d’Ibrahim Afellay per a la temporada 2014-15 al club grec

Ibrahim Afellay, que ja no es va entrenar aquest dissabte al matí amb el FC Barcelona, serà aquesta temporada jugador de l’Olympiacos FC. El FC Barcelona i el club grec han tancat aquest diumenge l’acord per a la cessió de l’holandès per a aquest curs. Aquest és l'últim any de contracte del jugador amb el FC Barcelona.

35 partits amb el primer equip

El jugador holandès, blaugrana des del desembre 2010, ha disputat un total de 35 partits amb el primer equip des de llavors. El seu primer mig any va ser el millor, amb actuacions especialment destacades a les semifinals de Copa i Champions, contra l’Almeria i el Reial Madrid, respectivament.

Malauradament, el 22 de setembre del 2011, pateix una greu lesió que l’allunya dels terrenys de joc fins l’abril del 2012. Participa en cinc compromisos abans de concloure la temporada i, mesos després, és cedit al Schalke 04 alemany, on torna a caure lesionat després de signar un bon inici de curs.

En aquesta última temporada ha format part de la plantilla del primer equip, però només ha pogut participar en dos partits oficials, contra el Màlaga a la Lliga i el Llevant a la Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut