fcb.portal.reset.password

Aritz Aduriz és el màxim golejador de l'Athletic Club / ATHLETIC CLUB

L’Athletic Club afronta amb molta il·lusió la final de la Copa del Rei d’aquest dissabte al Camp Nou. Uns dies abans de la disputa del partit, Aritz Aduriz, Mikel Rico i Carlos Gurpegi atenien els micròfons de BarçaTV en una jornada prèvia oberta als mitjans. A partir d'aquest dijous, BarçaTV emetrà les entrevistes completes. Al programa 'El Marcador' previ al partit es podran veure les entrevistes amb Aduriz i Mikel Rico.

Els tres jugadors de l’Athletic Club destaquen la importància del partit en les seves carreres i la il·lusió que tenen per disputar aquesta final. “És el partit més important que jugaré en el que porto de carrera”, destacava el golejador de l’equip, Aduriz. Els tres futbolistes bascos remarquen el potencial del Barça i atorguen el paper de favorits als culers, però confien en les seves possibilitats i somien a aixecar la Copa al Camp Nou.

A continuació destaquem les declaracions més destacades d’Aritz Aduriz, Mikel Rico i Carlos Gurpegi:

Aritz Aduriz

“Depenem de la unió i la força del grup. No hi ha individualitats, i mirarem de fer les coses prou bé per guanyar el superequip que és el Barça”.

“És un dels millors Barça de la història. Tenen el millor jugador del món, rodejat dels altres millors”.

“És el partit més important que jugaré en el que porto de carrera professional”.

Mikel Rico

“Volem demostrar que es poden fer coses grans amb la filosofia de l’Athletic. Guanyar aquesta final seria una heroïcitat”.

“El meu somni ara mateix és veure’m dilluns a la ria de Bilbao sobre la Gabarra celebrant la Copa”.

Carlos Gurpegi

“És el partit de les nostres carreres. Pot canviar les nostres vides i la història de l’Athletic”.

“El Barça és favorit en el 95% dels partits que juga, i contra l’Athletic també ho és. A més, el partit es juga al Camp Nou”.


Los jugadores del Athletic Club ilusionados... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();