fcb.portal.reset.password

Adriano, en un moment de la roda de premsa a la Ciuta Esportiva Joan Gamper / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

El lateral brasiler del FC Barcelona, Adriano Correia, ha parlat aquest matí en roda de premsa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de l’entrenament. Adriano, que va patir una arítmia cardíaca fa unes setmanes que el va obligar a tractar-se, ha comentat aquest tema: "Em vaig espantar quan em van detectar els problemes cardíacs. Et passen moltes coses pel cap". I ha afegit, amb to tranquil·litzador: “Pel que fa al tema clínic, sabia que estava en molt bones mans. Tinc molt bona fe i cada dia penso menys en això". Ara ja es troba bé i amb ganes d’oblidar-se d’aquest contratemps. “Estic molt bé –ha dit-. El tema ja ha passat. Tenia solució. Ja estic entrenant al 100% i amb moltes ganes. Amb ganes de començar i gaudir”.

Ja estic entrenant al 100% i amb moltes ganes

Quant al nou entrenador del primer equip, ha dit: "Amb Luis Enrique la filosofia canvia molt. Té molt caràcter i això ens ha anat molt bé". L’arribada del nou entrenador ha comportat una sèrie de canvis en la preparació física de l’equip, un fet que el brasiler considera molt important a l’hora d’afrontar l’inici del nou curs oficial amb garanties per poder lluitar per tots els títols. "Els canvis s'han notat en com és el mister –pensa-, que està sobre teu sempre, t'exigeix més i et dóna confiança”. Luis Enrique, recorda, “coneix molt el club i això també és ha anat molt bé”.

“Aquest any hem començat bé”, subratlla; els entrenaments se centren molt a practicar “les transicions més ràpides”, un fet que, pensa, farà “millorar molt l’equip”. “Aquest any tenim ganes de fer el que millor sabem fer”, que és jugar al futbol. L’exigència física que demana l’entrenador “és un plus”, ha recordat. L’altre factor clau del nou curs rau en la gran competència que hi ha a totes les línies, perquè és “bo per a l’equip” i fa que “estiguem sempre atents i al 100%”. El jugador també valora molt el factor de les noves incorporacions: “Amb l’arribada de nous jugadors, tot canvia i, clar, ens aporten el que porten: ganes. Nosaltres seguim amb moltes ganes de guanyar títols. Tot això és molt bo per a nosaltres”.

Douglas és una molt bona incorporació per a l'equip

Adriano també ha parlat sobre la incorporació a la disciplina blaugrana del seu compatriota, Douglas Pereira, de qui pensa que és un “gran futbolista, té molta qualitat”. Ha dit que no el va sorprendre aquest fitxatge, que considera molt adequat: "No m'ha sorprès gens el fitxatge de Douglas. És una molt bona incorporació per a l'equip", però necessitarà “el seu temps d'adaptació”. Abans, però, toca “parlar amb ell cada dia” perquè s’integri al Club al més aviat possible.

El jugador també ha assegurat que ha rebut ofertes per marxar del Barça, però que ell volia seguir al club blaugrana. "Aquest estiu he tingut ofertes, però sempre he deixat clar que volia seguir aquí", ha explicat amb satisfacció.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();