fcb.portal.reset.password

El Pack familiar estarà disponible per als partits a l'Estadi contra el Llevant i el Màlaga / FCB

El partit que el FC Barcelona jugarà a l’Estadi contra el Llevant diumenge (17.00 h) tindrà preus especials per gaudir de la bona ratxa de l’equip i l’horari familiar del matx. D’aquesta manera els aficionats tindran disponibles entrades des de 29 euros. A més, el FC Barcelona també posa al servei de l’aficionat una altra promoció per al partit de diumenge. Aprofitant l’horari familiar, el Club vol incentivar l’assistència familiar a l’Estadi amb el ‘pack’ familiar. Amb la compra de dues entrades d’adults per al partit contra el Llevant s’obtindran, de manera gratuïta, dues entrades més per a nens menors de 15 anys. La promoció també estarà disponible per al partit que el FC Barcelona jugarà contra el Màlaga el proper dissabte 21 de febrer, a les 16 hores.

La promoció, que en un principi comptava amb 1.000 ‘packs’, està sent un èxit, per la qual cosa ja només queden 300 unitats disponibles. Els ‘packs’ es vendran únicament a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. A l’hora de fer la compra caldrà incloure el codi promocional PROMOFAMILIAR per poder beneficiar-se'n. La promoció serà aplicable a totes les zones del Camp Nou excepte General i Gol Baix.

La prèvia, per a les famílies

Aprofitant un horari atípic aquesta temporada en què es preveu una gran assistència familiar, el Club posa a disposició dels assistents activitats prèvies al partit al voltant de l’Estadi. Així, tant adults com nens podran gaudir del grup d’animació Always Drinking Marching Band, d’un DJ amb una pantalla de LEDS i, per als més petits, l’activitat Pinta't la Cara.

[[BOTOVERMELL::Promoció familiar al Camp Nou++Compra la teva entrada::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbarcelona/ca_ES/entradas/evento/1933/session/105030/step1r2?_ga=1.18979768.1011221984.1380014772::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();