fcb.portal.reset.password

Alves, contra la Juventus / MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona comunica que Dani Alves ha acceptat la proposta del Club per a la renovació del seu contracte, que expirava el proper 30 de juny. El nou acord que unirà ambdues parts tindrà una vigència de dues temporades més, fins al 30 de juny del 2017, més una tercera temporada opcional.

Dani Alves, set temporades i 19 títols

Amb la renovació del seu contracte, el lateral brasiler encetarà la seva vuitena temporada a l’equip blaugrana. Alves va arribar al Barça procedent del Sevilla, en l’inici de la temporada 2008-09, per començar un nou projecte que començava amb Pep Guardiola a la banqueta. Des de llavors el brasiler ha arribat a completar 343 partits oficials que el converteixen en el jugador estranger amb més partits oficials de la història del club. En total, ha guanyat 19 títols: 5 Lligues, 3 Lligues de Campions, 3 Copes del Rei, 2 Supercopes d’Europa, 4 Supercopes d’Espanya i 2 Mundials de Clubs.

El doble triplet

El lateral forma part del grup de set jugador que han participat en els dos triplets. En la seva primera temporada, la 2008-09, va sumar els tres títols, tot i que en aquell cas no va poder disputar la final de Roma per sanció.


Dani Alves renova amb el FC Barcelona fins al 2017 por
Tornar a dalt