fcb.portal.reset.password

Suárez ja és blaugrana

El FC Barcelona i el Liverpool FC han arribat a un acord per al traspàs de Luis Suárez. El jugador es desplaçarà la pròxima setmana a Barcelona per tal de passar el reconeixement mèdic, signar contracte per a les pròximes cinc temporades i ser presentat com a nou jugador del FC Barcelona.

Gol i competitivitat

Luis Suárez s’ha convertit en un dels millors artillers del continent. Des que és professional (2005/06) sempre ha firmat, com a mínim, 10 gols en la competició de Lliga. La seva trajectòria europea l’havia portat abans pel Groningen, l’Ajax i el Liverpool. Ara, amb 27 anys, arriba al Camp Nou com a Bota d’Or després de firmar 31 dianes en la temporada anterior a la Premier. D’aquesta manera, ja ha estat el màxim anotador a Holanda i a Anglaterra.

Aquest uruguaià (el 17è que vesteix de blaugrana) és, doncs, una garantia de gol. També destaca pel seu caràcter guanyador, per la seva potència i entrega. I persegueix engrandir el seu palmarès en l’àmbit de clubs. Amb tot, Luis Suárez se suma a una llarga llista de davanters centre de luxe que han jugat al Barça en els darrers temps. És el cinquè que fitxa amb la prestigiosa Bota d’Or sota el braç.

L'uruguaià s'ha acomiadat de l'afició del Liverpool amb una carta publicada a les xarxes socials:

Tornar a dalt