fcb.portal.reset.password
Abelardo ha recordat la seva etapa com a blaugrana i ha abraçat Busquets a l'inici del partit

Abelardo ha fet una abraçada a Busquets a l'inici del partit / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L’entrenador de l’Sporting de Gijón, Abelardo Fernández, ha aprofitat la seva visita al Miniestadi per elogiar la tasca de Luis Enrique al capdavant del primer equip: “Està suficientment capacitat per liderar aquest Barça, crec que als seus equips se li nota la seva tasca, i cal destacar que l’equip ha millorat en molts aspectes respecte de la temporada passada”.

El tècnic asturià ha volgut defensar el seu “germà”. Ha ressaltat que “és millor que aquestes derrotes es produeixin en aquest moment de la temporada”, i ha deixat palès que "l’equip anirà a més".  “Té una plantilla extraordinària per fer-ho i estic convençut que guanyaran títols”, ha assegurat.

Abelardo s’ha referit també a la tasca del psicòleg del Barça, Joaquín Valdés, ja que “és fonamental”. “És una persona que conec molt bé, és asturià com Luis Enrique i jo, som amics en comú i és una persona molt vàlida. Tenir una persona al teu costat com ell, que t’ajuda en moments donats i sap com has de tractar els jugadors, per mi és una persona molt vàlida dins del grup”, ha afirmat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();